Hoe kom je samen tot nieuwe werkbare afspraken?

Samenwerken klinkt zo makkelijk. We weten allemaal dat de praktijk weerbarstiger is. Iedereen heeft zijn eigen agenda: het gebiedsteam, het wijkteam, de afdeling financiën, het Klanten Contact Centrum, het management en het bestuur.

Maak kennis met de Cirkel van Gedragsverandering

Hans van de Hek geeft een korte Power Talk vanuit zijn ervaring bij de gemeente Sud-West Friesland. Het is een voorbeeld uit de doorontwikkeling van de 5 gebiedsteams. Wat betekent dit voor het Klant Contact Centrum (KCC), de specialistische zorgaanbieders en de afdeling Wmo-voorzieningen? Waar loop je tegenaan wanneer door bezuinigingen, ander gedrag wordt verwacht van de vragende klant?

Dit is de tweede editie van de LCGW videosessies ‘Durf te balanceren op het randje’.
De sessie is online te volgen in MSTEAMS. Om deel te nemen klik hiernaast op de GELE BUTTON. Heb je nog geen account, dan dien je je eerst te registreren op dit platform.

Gedragsverandering

LCGW Videosessies

De videosessie
Je wordt verwelkomt door Henk Kosmeijer (voorzitter van het LCGW). Hij licht toe wat we tijdens de online sessie gaan doen en hoe jij je vragen en opmerkingen kan delen. Sprekers zijn Hans van der Hek (coach/trainer) en Joost Cornieltje, directeur van Nautus. Tijdens de videosessie gaan we ook met elkaar in gesprek: we wisselen vragen, meningen en goede voorbeelden met elkaar uit.

Het programma

13.00     Inloggen

13.00     Opening.
Welkom door Henk Kosmeijer, voorzitter van het LCGW.

13:15    Hans van der Hek, coach met een knipoog
Gedragsbeinvloeding en balanceren tijdens werk en onderhandelingen. Hoe kom je tot nieuw gedrag passend bij morgen. Met voorbeelden uit de praktijk van de gemeente Sudwest Fryslan.

13:30    Reacties vragen van de online deelnemers

14.00    Pauze

14.15    Joost Cornielje, directeur van Nautus
Hoe maak je integraal sociaalbeleid met inwoners?

14:30    Vragen van de deelnemers

15.00    Afsluiting

Meld je hier aan

Related Posts