Wat is Provocatief Coachen?

Zit je met een burn-out thuis, wordt het soms allemaal iets te veel en mis je het geluk in je leven of loopt je carriere niet zoals je wilt? Dan ben je bij coachen met een knipoog aan het goede adres. Al ruim 20 jaar begeleid ik mensen met allerlei soorten vragen. Van directieleden en ambtenaren tot werkzoekenden. Ik geloof er namelijk sterk in dat  mensen sterker zijn dan zij zelf denken. Elke coachee heeft een andere vraag die ik oplos door middel van provocatief coachen. Hieronder leg ik uit op welke manier ik te werk ga en samen met jou ervoor kan zorgen dat je weer vooruit kan.

Wat is provocatief coachen?

Hoe doe je dat? Wat levert het op? Kan ik het ook leren? Waarom Coachenmeteenknipoog? Dit zijn vele vragen die ik wekelijks te horen krijg. Om meer inzicht te geven over het provocatief coachen heb ik een aantal dingen op een rij gezet. Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een e-mail en dan leg ik je alles persoonlijk uit.

Provocatief coachen bestaat eigenlijk uit 3 fundamenten. Het gaat erom hoe je in verbinding met jezelf blijft, maar toch jezelf kan uitdagen. Dit is voor veel mensen belangrijk, anders kom je in de zogezegde ‘sleur’ terecht. Ik probeer met provocatief coachen lichtheid te brengen waar het zwaar voelt en dat doe ik op een speelse en humoristische wijze. Door de sessie krijg je nieuwe energie. Wees gewaarschuwd, want ontsnappen is niet mogelijk! Je kiest met Coachen met een knipoog naar het zoeken van de scherpe randjes.

Neem hieronder geheel vrijblijvend contact op. Laat je gegevens achter en laat me weten waar je tegenaan loopt. Samen kijken we op welke manier ik je weer op weg kan helpen. De intake is altijd GRATIS. Door middel van een intake-spel stellen we je leervraag scherp en kijken we of er een chemie ontstaat tussen coachee en coach.

Je leervraag scherp stellen met het intake-spel ‘Wie beweegt waarheen?’

Niet in de bekende stoelensetting, maar je beweegt zelf over een aantal aandachtsvelden op de grond. Je gaat afwisselend naar thema’s als je werk, je gedrag, wat er in je hoofd gebeurt, van emotie naar fysiek en zingeving. Daaruit maken we je leervraag scherp. Dit is een van de speelse manieren waarop ik coaching geef. Door een spelvorm erbij te betrekken, voelt het niet als een coachingsessie maar valt er ook nog wat te lachen en tegelijkertijd kom je veel over jezelf te weten.

Blijf je liever malend balanceren in je hoofd en voort modderen in 2020 of zet je de eerste stap naar een intake?

Cirkel van gedragsbeinvloeding over interventies op het randje, macht en onmacht

Hoe werkt ons brein? Hoe beinvloedt je jouw omgeving tot positieve bijdrage? Is er een eigen wil? Wat zijn toch die ongeschreven regels in mijn organisatie die ik telkens tegenkom?

Met het doorlopen van de cirkel van gedragsbeinvloeding kom je van oud gedrag naar nieuw door het doorzien van gedrag en je mogelijkheden tot interventie te vergroten. Je gaat het pas zien, als je het doet. Durf jij uit je comfort-welzijn te komen en te stretchen?

Workshop  ‘7 wegen naar geluk’

In ons werk worden we door constante verandering keer op keer geconfronteerd met de vraag; Word ik hier wel gelukkig van? Op 7 ontwikkelingsgebieden draag ik ingrediënten aan om het geluk te ontmoeten en coach je in iets meer dan 1 uur naar jouw eigen oplossing.

Met warmte, uitdaging en humor komt hij sneller tot de kern dan de klassiek meezuchtende coach. Resultaat is dat je direct effectiever bent in je werk en met plezier jouw oplossing gaat doen. Je bent bewuster hoe je het geluk zou kunnen ontmoeten.

Neem hieronder geheel vrijblijvend contact op. Laat je gegevens achter en laat me weten met waar je tegenaan loopt. Samen kijken we op welke manier ik je weer op weg kan helpen. De intake is altijd GRATIS. Door middel van een intake-spel stellen we je leervraag scherp en kijken we of er een chemie ontstaat tussen coachee en coach.