>>>Blog: In de praktijk..

 

Blog: In de praktijk..

05-01-2018

Blog: In de praktijk..

Voor alle diensten van coachenmeteenknipoog geldt de kwaliteitsgarantie dat de coach voldoet aan de EQA-standaard (European Quality Assurrance) en is opgenomen in het register van gecertificeerd provocatief coaches bij het IEP in Nijmegen.

Nadere Info of offerte via info@coachenmeteenknipoog.nl. Referenties zijn beschikbaar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gestart wordt met het WAAROM van samenwerken? Dan nemen we een kijkje in de dilemma’s HOE samen te werken. En vervolgens WAT zijn de effecten daarvan? Met de methodiek  Kernkwadranten leer je competenties (te  tonen gedrag) omzetten in getoond gedrag. Daarmee wordt de passende manier van samenwerken concreet, maar ook als je het niet doet;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In een ochtend leer je in 5 stappen feedback geven en pas je dit toe op voorbeelden uit jouw werk. Na de middag leer je omgaan met feedback, die je krijgt. Resultaat is dat je steviger wordt als persoon en direct effectiever bent in je werk. Je krijgt een model mee om in de praktijk te oefenen met do’s & don’ts. Doel is dat jij zelf leert plus binnen je organisatie anderen weer kan leren.

Referentie: ik leerde de boodschap helder te brengen en te ontvangen, zonder uit verbinding te raken. Dit voorkwam verschillen in beleving, disfunctioneren of het niet halen van eigen en daarmee ook organisatiedoelen. De Roos van Leary maakte helder welke beelden er over elkaar leefden. Goed leren kijken en luisteren, daar knapte ik vreselijk van op!

Referentie: Hans bracht me van woorden tot daden.

Privacy | Sitemap | © 2020 coachenmeteenknipoog.nl